Εγκαταστάσεις

Στο Hotel Sissy Village All Suite, αφοσιωνόμαστε στη δημιουργία μιας πραγματικά αξέχαστης εμπειρίας για τους εκλεκτούς μας επισκέπτες. Σας καλούμε να ανακαλύψετε μια ποικιλία επιλογών συμπληρωματικών δραστηριοτήτων που υπόσχονται να ενισχύσουν κάθε πτυχή της διαμονής σας μαζί μας. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες.

Είτε πρόκειται για προσεκτικά σχεδιασμένες τοπικές εκδρομές είτε για εξατομικευμένες συνεδρίες ευεξίας, η δέσμευσή μας στη δημιουργία μοναδικών αναμνήσεων εκτείνεται πέρα ​​από τα όρια της σουίτας σας. Σε κάθε στιγμή, διασφαλίζουμε ότι η αφοσίωσή μας συμβάλλει στην αξέχαστη εμπειρία σας,  το Sissy Village Hotel γίνεται αποκορύφωμα του ταξιδιού σας.

Ξεκινήστε ξεναγήσεις για να εξερευνήσετε τα κρυμμένα διαμάντια του τόπου μας, απολαύστε γαστρονομικές απολαύσεις μέσα από αποκλειστικές γευστικές εμπειρίες. Πιστεύουμε ότι μια πραγματικά αξιοσημείωτη διαμονή περιλαμβάνει όχι μόνο τον φυσικό χώρο που κατοικείτε αλλά και την ολιστική εμπειρία που τον περιβάλλει.

Είτε επιδιώκετε την περιπέτεια, τη χαλάρωση, οι επιλογές στις επιπλέον δραστηριότητες σας ανταποκρίνεται στις διαφορετικές προτιμήσεις, υπόσχοντας σας αξέχαστες διακοπές.

Γυμναστήριο

Επαγγελματικό δωμάτιο

Δωμάτιο Παιχνιδιών

Πλυσταριό

Υπόγειος Χώρος Στάθμευσης

Γήπεδο Τένις