Τοποθεσίες.

harbor

Το Σίσσυ Βιλαντζ είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο είτε πρόκειται για επαγγελματικές έιτε διακοπές χαλάρωσης και χρησιμεύει ως πύλη σας προς τον Κόλπο της NSA SOUDA, την ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΜΑΡΑΘΙ, το ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, την ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ 115 ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΕΡΟΒΑΣΗΣ, το ΤΕΙ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ και τον ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ. Σε βολική τοποθεσία 6,3 από το κέντρο των Χανίων, 12 χλμ από NSA Bay Souda, 9 χλμ από το αεροδρόμιο, 12 χλμ από την προβλήτα Μαραθίου, 6 χλμ από την Ελληνική αεροπορική βάση 115, 1 χλμ από το Πολυτεχνείο Κρήτης και 4 χλμ από την Εθνική Σκοποβολή Λέσχη.

Κατά τη διαμονή σας στο Σίσσυ Βιλαντζ μπορείτε να επισκεφθείτε τα πιο δημοφιλή κοντινά αξιοθέατα όπως οι Τάφοι του Βενιζέλου και το Παρεκκλήσι του Προφήτη Ηλία. Η μπορείτε να περιηγηθείτε σε μερικά από τα υπέροχα καφενεία με την πιο εκπληκτική θέα στην πόλη των Χανίων όπως η Όστρια, η Κουκουβάγια, οι Νύμφες κ.α.
Επισκεφθείτε τη Μονή της Αγίας Τριάδας, αγοράστε το τοπικό κρασί της μονής, επισκεφθείτε το μουσείο, απολαύστε την ατμόσφαιρα και συνεχίστε για τη Μονή Γουβερνέτου, οδηγώντας μέσα στο άγριο τοπίο της ομορφιάς που χαρακτηρίζει την Κρήτη.

Όταν φτάσετε, πάρτε μια βαθιά ανάσα καθαρού αέρα, θαυμάστε τη θέα στη θάλασσα και επισκεφθείτε το Μοναστήρι. Περπατήστε το μονοπάτι μέχρι το Σπήλαιο, κατεβείτε πιο κάτω, περνώντας από την ερημική Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη και καταλήξτε στη θάλασσα, όπου μπορείτε να θαυμάσετε τον μικρό κόλπο, να βουτήξετε στα καθαρά νερά, να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα για τη χλωρίδα και την πανίδα της Κρήτης με μια επίσκεψη στο Πάρκο Διατήρησης Χλωρίδας και Πανίδας, που βρίσκεται κοντά στους Τάφους Βενιζέλου.
Την περίοδο του καλοκαιριού, της άνοιξης και του φθινοπώρου μπορείτε να απολαύσετε τον ήλιο, τη θάλασσα, τις ταβέρνες και τη ζωή των τοπικών αμμωδών παραλιών που είναι: Καλαθάς, Τερσανάς, Σταυρός, Μαράθι και Λουτράκι. Για τους νατουραλιστές ή λιγότερο κοσμοπολίτες δοκιμάστε τη Μαχαιρίδα και τη Στεφάνου ή (Σεϊτάν Λιμανιά).

old town
horse

Αν αγαπάτε τις ταινίες, το μπόουλινγκ ή ταξιδεύετε με την οικογένεια μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το Mega Place Entertainment Park!
Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια ή πολύ κοντά με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο μας μπορείτε επίσης να βρείτε Εστιατόρια & Ταβέρνες καλής ποιότητας.

Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το ξενοδοχείο μας μπορείτε επίσης να βρείτε, χώρους σάντουιτς και καφέ, αρτοποιεία, φαρμακεία, ζαχαροπλαστεία, τράπεζες, καταστήματα ειδών ειδών, καταστήματα υλικού, καταστήματα DVD, ταχυδρομική υπηρεσία - καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, ΕΕΚ, καταστήματα ρούχων, σούπερ μάρκετ, παντοπωλεία , Κατάστημα Κήπου, Πρατήρια Gaz, Λοταρία, Κέντρα αισθητικής, HairStylers, Οπτικά, Καλλυντικά κ.λπ.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.