Η ιστορία μας.

Το Sissy Village All Suite Hotel, ένας παράδεισος άνεσης και πολυτέλειας, ξεκίνησε το ταξίδι του το 1996 με όραμα να επαναπροσδιορίσει τη φιλοξενία στην Κρήτη. Ξεφεύγοντας από τον κανόνα, οι ιδρυτές μας στόχευσαν να δημιουργήσουν έναν χώρο όπου οι επισκέπτες θα μπορούσαν να αισθάνονται πραγματικά σαν στο σπίτι τους, χωρίς να επιβαρύνονται από την τυπική φασαρία της πόλης ή των τουριστικών ξενοδοχείων.

Διακρίνεται από αισθητά μεγαλύτερα δωμάτια, το ξενοδοχείο μας ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου ταξιδιώτη. Τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό του ξενοδοχείου αναδύουν μια οικεία και εξαιρετική ατμόσφαιρα, προσκαλώντας τους επισκέπτες στο "Make Yourself at Home". Τον Ιούλιο του 2001, ανοίξαμε με περηφάνια τις πόρτες μας ως ένα από τα πρώτα ξενοδοχεία με σουίτες στην περιοχή, παρέχοντας όχι μόνο δωμάτια αλλά άνετες και λειτουργικές σουίτες.

To Sissy Village All Suite Hotel, ένας παράδεισος άνεσης και πολυτέλειας, προσφέροντας διαμονή που χαρακτηρίζεται από ποιότητα, κομψότητα και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για χαλάρωση, ζήστε τη διαφορά της απόλυτης άνεσης, επιλέγοντας μια από τις εκλεπτυσμένες μας σουίτες. Σας προσκαλούμε να κάνετε το SissyVillage All Suite Hotel στο σπίτι σας μακριά από το σπίτι σας.

8 fgr 3479 1